Professionals

Netwerken en workshop tijdens KNX-bijeenkomst op 22 juni 22-06-2017


Op donderdag 22 juni organiseert KNX Nederland haar tweede netwerkbijeenkomst van het jaar. Thema voor deze bijeenkomst is het groeiende belang van KNX in het HVAC-wereld. Oftewel de toepassing van KNX als protocol voor de (na)regeling van verwarming, ventilatie en koeling.

Theorie én praktijk

We starten de bijeenkomst met een workshop waarin zowel de theoretische kant van HVAC-regelingen aan de orde komt, maar ook de praktische uitvoering binnen een KNX-systeem. Onderwerpen die aan bod komen zijn onder meer regelstrategieën, instellingen en inregelingen, maar ook de bekende standaarden van typische HVAC-installaties. Vervolgens gaat het in de workshop ook over de praktische koppelingen met KNX. Dus hoe breng je de integratie tot stand met de regeling van een cv-ketel, hoe koppel je luchtbehandeling, koelplafonds of airco-systemen. En welke componenten en gateways zijn daarvoor beschikbaar. 

 Praktische informatie

Na de workshop volgen nog een aantal key-note presentaties van specialisten over praktische projecten, waarin KNX de regeling van HVAC-installaties verzorgt, maar ook voordrachten over de samenwerking tussen KNX en bijvoorbeeld BACnet of Modbus. Het inhoudelijke programma wordt afgesloten met korte presentaties over specifieke producten die de KNX-fabrikanten op de markt brengen om die koppelingen met HVAC-installaties voor elkaar te krijgen.

 Meld je aan!

Wil je als moderne system integrator ook de integratie van KNX met HVAC tot stand brengen, dan mag je deze bijeenkomst niet missen. Meld je nu alvast aan. Het exacte programma van de dag wordt zeer binnenkort bekend gemaakt.

Aanwezig

  • Nog geen aanwezigen.