KNX Algemeen

KNX Groothandelspartners

KNX Nederland nodigt de elektrotechnische groothandel uit om een actieve rol te vervullen binnen het KNX-netwerk. Groothandelaren kunnen de komende jaren een boost in hun activiteiten verwachten doordat de markt voor KNX-gebaseerde woning- en gebouwautomatisering een steeds grotere omvang aanneemt. Groothandelaren die als KNX GroothandelsPartner tot het Nederlandse KNX-netwerk toetreden, geven daarmee een duidelijk signaal af dat zij een bijdrage willen leveren aan de markt voor KNX-geautomatiseerde installaties.

Huidige KNX GroothandelsPartners
Oosterberg - Zutphen
Rexel - Gouda
Schuurman Groothandel in Elektrotechniek - Alkmaar
Solar Nederland - Alkmaar
Technische Unie - Amstelveen
Van Egmond Elektrogroothandel BV - Doetinchem

KNX Nederland biedt groothandelaren die lid worden van het netwerk een stem in het bestuur van de vereniging maar bijvoorbeeld ook de mogelijkheid om te participeren tijdens de netwerkbijeenkomsten van KNX Nederland. De groothandelaren helpen het KNX-netwerk onder meer door installateurs en system integrators bekend te maken met de KNX-producten en brengen bij hun klanten het lidmaatschap van KNX Professionals onder de aandacht.

De contributie voor het lidmaatschap van KNX GroothandelsPartners bedraagt € 3.000 of € 1.500 euro per kalenderjaar, afhankelijk van de grootte van de groothandel. Voor meer informatie en alle voorwaarden van het lidmaatschap, stuur een verzoek naar info@knx.nl