KNX Algemeen

KNX actieve deelnemer Smart Homes & Intelligent Buildings Event 2017

Op 14 en 15 november is KNX aanwezig op het Smart Homes & Intelligent Buildings Event 2017 in de Jaarbeurs in Utrecht. Het evenement is een plek waar gebouwontwikkelaars, -ontwerpers en -beheerders die geïnteresseerd zijn in geïntegreerde gebouwtechniek kennis maken met de aanbieders van deze technologie.

Woensdag 15 november begint de beursdag om 8.00 uur met een ontbijtsessie waarvoor alle KNX Professionals en KNX-partners (iedereen die de basiscursus voor werken met KNX heeft gehaald) van harte welkom zijn. De ontbijtsessie duurt tot circa 11.30 uur, waarna alle deelnemers aan de ontbijtsessie gratis het Smart Homes & Intelligent Buildings Event 2017 kunnen bezoeken.

Presentaties
Op beide beursdagen houden professionals van KNX drie lezingen in één van de hiervoor gereserveerde ‘theaters’ op de beursvloer. Daarnaast reikt KNX tijdens het event de prestigieuze KNX Professionals Award uit. Op het Keynote Podium van de Jaarbeurs stellen de genomineerden zich via korte interviews aan het publiek voor. Daarna vindt een beknopt interview plaats met de vakjury over de selectieprocedure en wat de jury opviel bij het bepalen van de winnaar. Hierna maakt de jury de winnaar bekend en reikt zij de KNX Professional Award 2017 uit aan de winnaar.

Praktijkcases
KNX is net als vorig jaar op de beurs aanwezig om geïnteresseerden voor te lichten over wat KNX precies inhoudt en antwoord te geven op vragen van bezoekers. Naast een bezoekje aan de stand van KNX, kunnen bezoekers ook kijken naar showcases van succesvolle toepassingen van domotica of gebouwautomatisering in de Case Gallery. Voor meer toelichting bij bestaande projecten op het gebied van domotica of gebouwautomatisering kunnen bezoekers terecht bij het Case Theater. Hier lichten betrokken partijen hun praktijkcases toe met een presentatie.

Programma
Het exacte programma van de lezingen en het moment van de uitreiking van de KNX Professionals Award 2017 volgt, maar het Smart Homes & Intelligent Buildings Event 2017 wordt zeker een event om niet te missen. Noteer 14 en 15 november daarom nu alvast in uw agenda!