KNX Algemeen

KNX partner op Nationale Conferentie Gebouwautomatisering

KNX is op 1 en 2 november als partner aanwezig op de Nationale Conferentie Gebouw Automatisering. De lustrumeditie van de Nationale Conferentie Gebouw Automatisering wordt dit jaar gehouden bij Taets Art & Event Park in Amsterdam. Op de conferentie delen deskundigen uit de vastgoedwereld, medewerkers van adviesbureaus en technische gebouwbeheerders hun kennis en visie over gebouwautomatisering.

Tijdens de conferentie van vorig jaar was de conclusie dat de processen van gebouwautomatisering strikter en eenvoudiger moeten en kunnen, zodat er meer mogelijk is met complexer wordende technologie. De grote vraag van de Nationale Conferentie Gebouwautomatisering 2017 is welke conclusie er dit jaar getrokken kan worden en wat er concreet is gebeurd met de conclusie van vorig jaar.

Stand en presentaties
KNX is op beide conferentiedagen als partner met een stand op de conferentie aanwezig. Bij de stand krijgen bezoekers antwoord op vragen over KNX en kunnen zij in gesprek met professionals van KNX. Op de tweede dag geeft KNX daarnaast drie presentaties. De eerste presentatie staat in het teken van gebouwautomatisering in het bouwbestek. Tijdens de volgende presentatie behandelt de spreker het nut van het KNX Handboek; een adviseurshandboek dat helpt de uitvoeringspraktijk te verbeteren. De derde presentatie gaat over de rol van IoT en HVAC ten opzichte van KNX.

Visie van vastgoedwereld
De eerste dag van de conferentie bestaat net als eerdere edities uit presentaties van deskundigen uit de vastgoedwereld. Tijdens de presentaties geven experts hun visie over het ‘waarom wel of waarom niet’ van gebouwautomatisering en delen zij hun toekomstvisie over de gebouwde omgeving. Op de tweede dag komen naast de sprekers van KNX ook technische gebouwbeheerders, technologen en adviesbureaus aan het woord. Zij vertellen over de technologie die eraan komt en de processen achter de realisatie van projecten binnen de gebouwautomatisering.

Programma
Het exacte programma van beide dagen wordt nog door de organisatie bekend gemaakt, maar de data waarop de conferentie plaatsvindt, staan vast. Noteer 1 en 2 november daarom alvast in uw agenda. Op de website van de Nationale Conferentie Gebouw Automatisering kunt u zich binnenkort aanmelden als bezoeker.