KNX Algemeen

ABB presenteert nieuwe KNX-sensoren

ABB voegt de nieuwe ABB-tacteo KNX-sensor toe aan haar productassortiment. De nieuwe ABB-tacteo KNX-sensor is een afzonderlijk instelbaar besturingselement voor intelligent gebouwbeheer van luxe hotels, publieke gebouwen en hoogwaardige residentiële gebouwen.

De 9,5 mm dunne KNX-sensor zonder frame raakt de muur nauwelijks aan waardoor hij naadloos in elk interieur past. De sensor is verder voorzien van een speciale beveiliging tegen diefstal.

 

Op maat gemaakt
De ABB-tacteo KNX-sensor is vervaardigd van wit of zwart glas en op maat gemaakt om tegemoet te komen aan de individuele eisen van de klant. Het bedieningselement voor intelligent gebouwbeheer is daarnaast individueel instelbaar, waardoor de gebruiker de sensor kan aanpassen naar zijn eigen wensen. Dit maakt elke sensor uniek in ontwerp en gebruik.

 

Op afstand bestuurbaar
De ABB-tacteo KNX-sensor stelt klanten in staat om zelf een keuze te maken uit de gewenste iconen en labels via een online configurator op het myBuildings-portaal. Het myBuildings-portaal is een veilig en eenvoudig online platform van ABB Abillity™ waar klanten 24 uur per dag een reeks digitale hulpmiddelen en diensten op afstand kunnen bedienen en beheren.

 

Voor meer informatie kunt u mailen naar contact.center@nl.abb.com, bellen met 0800-91 03 of kijken op http://new.abb.com/buildings/nl/tacteo.