KNX Algemeen

Inschrijving voor internationale KNX Award geopend

Het is weer zover. De KNX Association International roept KNX Professionals op om hun beste projecten in te dienen voor de KNX Award 2018. Deze prestigieuze prijs wordt uitgereikt tijdens Light+Building 2018 in Frankfurt. Alle deelnemers maken kans op veel publiciteit en de winnaar van de felbegeerde KNX Award krijgt niet alleen een mooie bokaal maar ook een geldprijs van € 1000.-.

Het aanvragen van de KNX Award is veel gemakkelijker en sneller dan ooit, dankzij het nieuwe systeem waarmee je een project kunt indienen. Probeer het uit en ervaar de eenvoud van het nieuwe indieningsproces. Alle informatie over deelname, categorieën, prijzen en regels, is te vinden op de speciale website https://award.knx.org

 

Belangrijke data

Op 24 november 2017 is de deadline voor indiening van de projecten voor KNX Awards 2018. Op 20 maart 2018 vindt de KNX Award Ceremony plaats tijdens het KNX Top Event op Light + Building 2018. In 2016 had Nederland nog een winnaar van de internationale KNX Award in de categorie Europese projecten. Koen van de Donk van Hevac Controls won toen met het KNX-project van het kasteel in Elst.