KNX Algemeen

KNX informeert bezoekers Building Holland

KNX is van 17 tot en met 19 april aanwezig op Building Holland, dat plaatsvindt in de RAI Amsterdam. Het 3-daagse innovatie-event is dé plek voor partijen binnen de bouw- en vastgoedsector om samen te komen voor kennisdeling en beginnende innovaties. Tijdens Building Holland informeert KNX Professionals de bezoekers van de beurs over de wereldwijde standaard op het gebied van woning- en gebouwautomatisering.

Building Holland trekt jaarlijks 15.000 bezoekers en 230 standhouders die de beurs aangrijpen om te netwerken en de nieuwste ontwikkelingen binnen de bouw- en vastgoedsector te aanschouwen. Daarnaast faciliteert Building Holland ook de ontwikkeling van een gezamenlijke toekomstvisie voor de branche.

Slimme toepassingen
Slimme toepassingen binnen woningen en gebouwen gaan een steeds grotere rol spelen bij de bouw en renovaties van huizen en andere gebouwen. Adviseurs, architecten en opdrachtgevers in de bouw willen daarom steeds meer weten over ‘smart buildings’. KNX is als wereldwijde standaard voor domotica en gebouwautomatisering op Building Holland aanwezig om bezoekers te op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen op dit gebied.

Toekomst
Vertegenwoordigers van KNX vertellen geïnteresseerden graag meer over de mogelijkheden op het gebied van gebouwautomatisering met behulp van de oplossingen van KNX. Naast informatie over de bestaande oplossingen voor gebouwautomatisering vertellen de mensen van KNX ook graag over de toekomst van de slimme systemen. KNX werkt namelijk constant aan het veiliger, sneller en gebruiksvriendelijker maken van de oplossingen waarmee het slimme apparaten binnen gebouwen met elkaar verbindt.

Bezoek Building Holland
Geïnteresseerden voor deelname aan Building Holland kunnen zich gratis registreren op de website van Building Holland 2018.