KNX Algemeen

KNX levert bijdrage aan Smart Homes & Intelligent Buildings

Het nieuwe kennisevent Smart Homes & Intelligent Buildings is een ontmoetingsplaats voor aanbieders van domotica, intelligente gebouwtechniek en totale installatieoplossingen. Belangrijkste doelgroep zijn de beslissers en beïnvloeders uit de vastgoed- en installatiewereld. Denk dan aan architecten, bouwkundigen, adviseurs, projectontwikkelaars, facility managers en IT managers.

Het nieuwe event vindt plaats op woensdag 15 november in congrescentrum Supernova in de Jaarbeurs te Utrecht. Een keur aan sprekers praat daar over alle aspecten van een slim huis en een intelligent gebouw, maar ook over zuiniger, flexibeler, comfortabeler en levensloopbestendig wonen en leven. Kortom, het gaat bij dit event over gebouwen of huizen die zich aanpassen aan de gebruiker. Waar liggen de kansen en hoe creëren we een maximale toegevoegde waarde voor zowel de aanbieder als de gebruiker?

 

Expertsessie door KNX

Ook KNX Nederland levert een bijdrage aan dit event door het invullen van een van de expertsessies. Martin van Ling, eigenaar van Hestia Systeem Integratie, zal namens KNX Nederland en als lid van Technische Commissie van KNX Nederland een presentatie verzorgen met de titel ‘Alles wordt IoT, maar één standaard zorgt voor essentiële houvast.

 

Rol van KNX bij IoT

Het Internet of Things (IoT) maakt dat woningen en gebouwen nu al, maar zeker over enkele jaren, vol zitten met slimme systemen en producten. Al die systemen werken vaak los van elkaar, want ze zijn afhankelijk van een (fabrikant)specifiek protocol of systeem. Terwijl de eindgebruiker systemen en producten wil die naadloos samenwerken. Dat kan alleen door een bewezen en gestandaardiseerd protocol te gebruiken. KNX, al dertig jaar hét internationaal gestandaardiseerde en genormeerde protocol voor woning- en gebouwautomatisering, kan die naadloze integratie met alle IoT-technieken verzorgen. Hoe dit eruit ziet, schetst Martin van Ling in deze expertsessie.

 

Kennisevent bijwonen

Wil je dit kennisevent bijwonen, dan kan dat tegen een gereduceerd tarief. Een regulier entreebewijs kost € 295,­–. Voor leden van de KNX Professionals geldt een tarief van € 195,­–. Klik hier voor inschrijving. Door op deze speciale inschrijvingslink te klikken, wordt de korting automatisch verwerkt tijdens de aanmeldingsprocedure.
Meer informatie over het event is te vinden op de website www.sh-ib.nl.