KNX Algemeen

Speciaal voor KNX Professionals; gratis naar Smart Homes & Intelligent Buildings

Op 15 november kunt u het nieuwe kennisevent Smart Homes & Intelligent Buildings bijwonen. Wilt u deze ontmoetingsplaats voor aanbieders van domotica, intelligente gebouwtechniek en totale installatieoplossingen gratis bezoeken? De organisatie heeft een beperkt aantal gratis toegangskaarten beschikbaar voor KNX Professionals.

Het nieuwe event vindt plaats in congrescentrum Supernova in de Jaarbeurs te Utrecht. Belangrijkste doelgroep zijn de beslissers en beïnvloeders uit de vastgoed- en installatiewereld. Denk dan aan architecten, bouwkundigen, adviseurs, projectontwikkelaars, facility managers en IT-managers.

 

Diverse sprekers

Een keur aan sprekers praat daar over alle aspecten van een slim huis en een intelligent gebouw, maar ook over zuiniger, flexibeler, comfortabeler en levensloopbestendig wonen en leven. Ook KNX Nederland levert een bijdrage aan dit event door het invullen van één van de expertsessies.

 

Wees snel want op=op

Wil je dit kennisevent bijwonen, dan kun je nu – zo lang de voorraad strekt – gebruik maken van gratis vrijkaarten voor KNX Professionals.  Een regulier entreebewijs kost € 295,­–. Voor leden van de KNX Professionals is een beperkt aantal entreebewijzen beschikbaar. Maar wees snel, want op=op. Klik hier voor inschrijving. Meer informatie over het event is te vinden op de website www.sh-ib.nl.