KNX Algemeen

Stuur ons je KNX-project en verdien een plek op beurs ISE

De afgelopen twee jaar zijn in Nederland vele fraaie en bijzondere KNX-projecten gerealiseerd. Heb je ook zo’n project gerealiseerd, laat het ons weten! We zijn dringend op zoek naar goede voorbeelden voor: 1. De KNX Award, 2. Publicatie in diverse media, 3. Als voorbeeld op de beurs ISE2018 a.s. januari in de RAI te Amsterdam.

De KNX Award is al jarenlang een ultieme manier om KNX-projecten onder de aandacht te brengen, maar ook om jouw rol als systeem integrator of installateur in de publiciteit te krijgen. Ook dit jaar en/of begin volgend jaar zullen wij de KNX Professionals Award opnieuw uitreiken. Tegelijk kunnen we KNX Professionals ook helpen om de beste projecten in te dienen voor de Internationale KNX Award. In 2016 won Koen van de Donk deze prestigieuze award. Natuurlijk willen we ook in 2018 weer Nederlandse projecten bij de genomineerden zien.

 

Presenteer je project op ISE 2018

Tevens heeft de KNX Association ons gevraagd of we voor de komende editie van de internationaal vermaarde beurs Integrated Systems Europe (ISE 2018) in Amsterdam een aantal Nederlandse KNX-projecten kunnen presenteren. Elk project krijgt zijn eigen paneel waarop het project met foto’s, korte teksten en eventueel enkele componenten of screens kan worden getoond. De kosten voor het maken van het paneel zijn voor rekening van de KNX Association. Als KNX Professional mag je tijdens de beurs aanwezig zijn om je project te presenteren aan het publiek. Een unieke kans om met veel potentiële (professionele) opdrachtgevers en andere zakenrelaties in contact te komen.

 

Help ons, en stuur je input of je reactie naar info@knx.nl. KNX zorgt voor de verdere uitwerking.

 www.iseurope.org