KNX Algemeen

Theben introduceert nieuwe KNX-aanwezigheidsmelders

Theben brengt de nieuwe aanwezigheidsmelders voor plafondmontage theRonda S360 KNX op de markt. De aanwezigheidsmelders kenmerken zich door een vlak design, waardoor ze ideaal zijn voor onopvallende integratie in ruimtes waar ook maximale kostenbesparingen van belang zijn.

De nieuwste aanwinsten in het productassortiment van Theben zijn geschikt voor installatie in privékantoren, bijruimtes met daglicht en met een beschermingsgraad IP 54 ook in vochtige ruimtes. De theRonda 360 KNX FLAT DE is ontworpen om zo min mogelijk op te vallen en heeft een behuizing met slechts 5 mm opbouw.

 

Rond detectiebereik
De aanwezigheidsmelders van KNX hebben een rond detectiebereik van 64 m2 bij een ruimte van 4 meter hoog en zijn eenvoudig per ETS of met afstandsbediening theSenda te programmeren. De invoer van de gemeten lux-waarde is daarnaast eenvoudig te corrigeren via parameters, object of afstandsbediening.

 

Vele comfortfuncties
Beide KNX-producten bevatten comfortfuncties zoals een leerfunctie, voorgeprogrammeerde scènes en zelflerende nalooptijd. De aanwezigheidsmelders zijn verder eenvoudig in holle plafonds te monteren via een veerklem (theRonda S360 KNX FLAT DE) of opbouwmontage (theRonda S360 KNX AP).

 

Voor meer informatie kunt u mailen naar nederland@theben.de, bellen met 055-2020 000 of kijk op de site.