KNX Algemeen

Theben presenteert nieuwe Smart Home-systeem LUXORliving

Theben neemt LUXORliving op in haar productassortiment. LUXORliving is in de basis een volledig gecertificeerd KNX-systeem, maar gebruikt in tegenstelling tot een conventionele KNX-installatie alleen de essentiële functies. Dit maakt het systeem zeer eenvoudig te installeren en te bedienen.

Met de LUXORliving is het mogelijk kunnen gebruikers onder andere de lichten aan- en uitschakelen of dimmen en de verwarming aansturen. Het systeem beschikt daarnaast over een slimme paniekfunctie.

 

Flexibel en open
LUXORliving wordt hetzelfde bedraad als alle andere KNX-installaties, waarbij armaturen, rolluiken of andere toepassingen via software aan de schakelaars kunnen worden toegewezen. Dit biedt ruimte om de bestaande installatie te wijzigen, zorgt voor een aanzienlijk besparingspotentieel en opent meer speelruimte bij het kiezen van het gewenste schakelprogramma.

 

Toekomstvast
De systeemcomponenten bieden minder functies dan een normaal KNX-apparaat, waardoor er geen ETS nodig is voor de ingebruikstelling. In plaats hiervan gebruikt LUXORliving de gratis en gebruiksvriendelijke software LUXORplug. De visualisatie van het systeem werkt zonder displays; een Android-, Windows of iOS-smartphone of tablet is voldoende. Doordat het gehele systeem op basis van KNX werkt, kan LUXORliving altijd uitgebreid worden met alle gewenste KNX-producten.

 
Voor meer informatie kunt u mailen naar nederland@theben.de, bellen met 055-2020 000 of kijken op www.luxorliving.nl.