KNX Algemeen

Theben voegt thePassa P360 KNX UP WH toe aan productvoorraad

Theben presenteert de nieuwe aanwezigheidsmelders thePassa voor de energiezuinige, aanwezigheidsafhankelijke verlichtingsregeling in gangen, entrees en magazijnen met hoge stellingen. Dankzij twee apart regelbare detectie-bereiken kunnen de beide lichtzones precies van elkaar worden gescheiden voor het in- en uitschakelen en regelen van de verlichting.

Het detectiebereik is in totaal 5x30 meter met twee apart in- en uitschakelbare lichtzones. De thePassa is aan te sturen via de app theSunda Plug en met de afstandsbediening theSenda B.

 
Aura-effect
ThePassa bevat daarnaast een mechanisme dat de bewegingsrichting van de personen in de ruimte herkent en hierop ageert door ‘vooruitziend’ het licht in aangrenzende lichtgroepen in te schakelen. Het systeem bevat ook over de functie ‘Aura-effect’. Met deze functie wordt de lichtgroep in het detectiebereik waarvan iemand zich bevindt ingeschakeld en worden de aangrenzende lichtgroepen gedimd. Zo zorgt thePassa voor een betere oriëntatie en meer veiligheid. De beschermingsgraad IP 54 zorgt voor veilig gebruik in vochtige ruimtes.

 
Voor meer informatie kunt u mailen naar nederland@theben.de, bellen met 055-2020 000 of kijken op de site.